Judith Rouwens

Laurentiusstraat 57, Vierlingsbeek

 

LekkerBèks:

Puur eten dat je gelukkig maakt.

LekkerBèks kookt puur. Eenvoudige combinaties, meer groenten, minder koolhydraten/ zout/ suiker en minder ongezonde vetten. Door meer kruiden en specerijen eten om van te genieten.  Bij LekkerBèks kunt u terecht voor dagverse maaltijden maar ook voor catering. 

LekkerBèks is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 16:30 en 18:00 uur. Wilt u vroeger of later komen dan kunt u bellen. In het weekend alleen catering op bestelling.

De mei bestellijst kunt u vinden bij nieuws. 

LekkerBèks verzorgd ook BBQs. Alles zelfgemaakt en inclusief een houtskoolbbq, jammie! De BBQ Deluxe kun je vinden bij nieuws

 

Kookworkshop:  In april start LekkerBèks met kookworkshops.
Iedere 3de dinsdag van de maand zal er een kookworkshop plaatsvinden van 20:15 tot 22:30 uur.
Kosten per persoon € 30,00 per workshop.
Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen. Inschrijving is per datum.
Hierbij het eerste schema:
17 april No Waste = VOL
15 mei Patisserie
19 juni Vegetarisch= VOL
Na die avond neem je een heerlijke maaltijd mee naar huis. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen.

Ieder gerecht van het weekmenu kan ook vegetarisch, dit wel een dag van te voren bestellen!

LekkerBèks is gesloten tot en met 3 mei in verband met vakantie. Vanaf 4 mei zijn wij u weer graag van dienst

Vrijdag 4 mei

Chinees varkensvlees met paksoy en rijst                                                                                   € 6,50

Zaterdag en zondag gesloten, catering alleen op bestelling

Maandag  7 mei 

Cajun eendenhaasjes met waterkersstamppot                                                                             € 7,00

Dinsdag 8 mei

Indiase tafel: Kip en abrikozencurry, Dahl met spinazie, linzenrijst en komkommerraita        € 7,00

*Glutenvrij
Bij een glutenallergie graag van te voren bestellen (uiterlijk 9:oo uur op dag dat het gerecht op het menu staat) 
zodat ik kan werken met keukengerei waarbij geen besmettingsgevaar is!
Anders kunnen de glutenvrije gerechten sporen van gluten bevatten.